Cervesers artesans s'uneixen per recaptar fons contra la covid-19

El projecte COBEER-19 té com a objectiu dedicar el 19% dels beneficis de cada cervesa seleccionada a una entitat del territori

Una cervesa de la cervesera local Refu de la Val d'Aran | Cedida Una cervesa de la cervesera local Refu de la Val d'Aran | Cedida

Un total de 46 cerveseries artesanes de l'Estat espanyol, 32 de catalanes, s'han unit per recaptar fons per lluitar contra la covid-19. Per fer-ho, han creat el projecte COBEER-19 que té com a objectiu dedicar el 19% dels beneficis de cada cervesa seleccionada a una entitat local del territori de cadascuna de les cerveseries que formen part de la iniciativa. De Catalunya, formen part d'aquest projecte cinc cerveseres de Lleida, cinc de Girona, una de Tarragona i 21 de Barcelona.

El promotor del projecte COBEER-19, David Serrano, ha explicat que té com a objectiu demostrar la unitat del sector cerveser artesà en un moment de crisi com l'actual. La idea va sortir de l'Aran i ràpidament es van unir al projecte cerveseres d'arreu de l'Estat.

Cada cervesera elabora una varietat dedicada al COBEER-19 o en dedica una ja existent. El client pot identificar aquesta cervesa, ja que porta un adhesiu a la cervesa dedicada al projecte. Serrano ha explicat que amb aquesta iniciativa també es busca fer arribar al consumidor la importància del consum local i de proximitat.

Més informació
Splau i Càritas impulsen un mur de donacions contra la covid-19
Mercadona dóna 9.300 quilos d'aliments més a Girona
Avui et destaquem
El més llegit