ChemPlastExpo reuneix més de 200 marques líders de la indústria

Els professionals podran veure es digitalitza el sector químic, com s'està adpatant a la indústria 4.0 i com s'aplica la robòtica al sector

Portugal és el país convidat de ChemPlastExpo 2019 | Cedida
Portugal és el país convidat de ChemPlastExpo 2019 | Cedida

La segona edició de ChemPlastExpo reunirà més de 8.000 professionals del món de la indústria de més de 200 marques líders en el sector. L'esdeveniment, que se celebrarà del 7 al 9 de maig a Ifema, a Madrid, ampliarà el seu espai expositiu respecte a la primera edició. Portugal serà el país convidat perquè, segons subratllen en un comunicat, "compta amb una indústria en ple creixement i molt competitiva dins d'Europa".

Més info: ChemplastExpo posa el punt de mira en la sostenibilitat

En aquesta edició s'hi podran trobar companyies del nivell de Repsol, Basf, Dupont o Fanuc, entre moltes altres. Els professionals de la química i transformació del plàstic, per exemple, tindran l'oportunitat de descobrir tendències, aplicacions reals i veure els nous models de negoci que s'estan creant. I no només això. També veuran com s'està portant a terme la digitalització del sector químic, com s'està adpatant a la indústria 4.0 i com s'aplica la robòtica al sector en el marc de l'economia circular.

Segons el director de ChemPlastExpo, Leo Bernd, l'esdeveniment "es consolida com la plataforma que la indústria estava reclamant per tancar negocis i com a punt de trobada aglutinador per a l'intercanvi de coneixement de dos sectors en creixement". Bernd afegeix, a més, que els professionals compten amb un espai de generació de negocis, de col·laboracions, presentacions de novetats i projectes per a les empreses fabricants, distribuïdores i usuàries.

Més Informació
ChemPlastExpo 2019: oberta la convocatòries per a empreses ponents
Chemplast premia els projectes més disruptius del sector químic i del plàstic
ChemPlast convoca els seus premis
Avui et destaquem
Comentaris