El 'coliving' duplica els ingressos dels propietaris d'un habitatge

Un pis de 145 metres quadrats amb cinc habitacions genera 154.000 euros en cinc anys, mentre que sense aquest model de negoci en serien 98.000

Un dels pisos d'Inèdit a Barcelona | Inèdit Un dels pisos d'Inèdit a Barcelona | Inèdit

El coliving ha anat guanyant terreny gràcies als avantatges que ofereixen els habitatges que l'apliquen. Segons informa Inèdit en un comunicat, un pis ubicat a Barcelona pot arribar a duplicar els seus ingressos anuals amb aquest model de negoci.

Més info: Ni compra ni lloguer: arriba el cohabitatge

Segons subratllen, i tenint en compte que el metre quadrat a la capital catalana se situa al voltant dels 13,33 euros, un pis de 145 metres quadrats amb cinc habitacions i cinc llogaters genera 154.000 euros en cinc anys, mentre que sense aquest model de negoci en serien 98.000.

Segons la CEO d'Inèdit, Laia Comas, "llogar un habitatge amb contractes de llarga durada mitjançant la gestió d'Inèdit, suposa un lloguer segur i sense impagaments, un manteniment de l'habitatge en perfectes condicions, un control i verificació exhaustiva dels llogaters, un servei de neteja i un servei d'atenció a l'arrendatari de 24 hores set dies a la setmana". D'aquesta manera, el propietari no té per què preocupar-se de res, ja que de tot plegat se n'ocupen les empreses de coliving.

Més informació
El 'boom' dels lloguers castiga els barris pobres de Barcelona
Els contractes de lloguer a Catalunya seran de sis anys (com a mínim)
Nou Barris, Sant Andreu i Ciutat Vella, els districtes on més creix el preu del lloguer
Avui et destaquem
El més llegit