Sóc empresari, anarquista i t’explicaré el motiu

Com diu el president del Barça, Joan Laporta: “Que n’aprenguin!”

Joan Laporta, president del Barça. | Europa Press Joan Laporta, president del Barça. | Europa Press

Sí, ho confesso. Sóc empresari, anarquista i t’explicaré el motiu. A mi no m'interessa la ideologia, ni que siguis de dretes o d’esquerres, de centre o ecologista. No crec en el govern, en la política i estic fart de les constants promeses i, a la vegada, restriccions. Encara espero les ajudes que van prometre a l'inici de la pandèmia.

Lluito per oferir un salari digne als meus treballadors. Si un membre del meu equip rep 1.500 euros mensuals al seu compte, millor no sapigueu el que haig de pagar jo de més. Tenir un treballador en plantilla és molt i molt difícil. Però ho faig. Pago molts impostos, faig un bé comú i a mi ningú m'ho reconeix.

Sí. Treballo gairebé cada dia de la setmana, exceptuant el diumenge, ja per salut mental. Visc per pagar impostos. I a sobre, m’haig de preocupar per fer el treball que el govern no fa? Ineficiència, retard, paperassa, burocràcia, molta lentitud i poca ajuda a qui generem riquesa.

Com diu el president del Barça, Joan Laporta: “Que n’aprenguin!”

Sí. Sóc empresari, anarquista i cada dia tinc més motius per ser-ho.

 

El Racó del Lector és una secció per compartir experiències, donar el teu feedback o fer algun suggeriment de tot allò que t’agradaria llegir o escriure. Escriu-nos a lectors@viaempresa.cat

Més informació
"Com a català, comprar-ho tot per Amazon és una irresponsabilitat"
Si tenim un mal servei amb una aerolínia, cal reclamar sempre, fins al final
Com era allò que les empreses no venien a Catalunya pel procés?
"Hem d'aprendre dels bascos, ells sí que saben negociar"
Avui et destaquem
El més llegit