L'empresa al dia #5: la força del sector editorial, la pobresa del temps i... Juno House

VIA Empresa publica el cinquè capítol del seu pòdcast setmanal perquè tots els professionals vinculats al món de l'empresa i el teixit productiu portin... L'empresa al dia

L'empresa al dia, el nou pòdcast de VIA Empresa | Carolina Santos L'empresa al dia, el nou pòdcast de VIA Empresa | Carolina Santos

Ara que les roses comencen a marcir, després d'un Sant Jordi multitudinari, què ens queda quan la rosa marceix? Els llibres. La lectura. I de llibres en parlem molt al cinquè episodi de L'empresa al dia, el nou pòdcast de VIA Empresa que, en aquesta ocasió, aborda tots els detalls i interioritats del sector editorial català, que durant la diada de Sant Jordi ha facturat el 40% de la seva facturació anual. I, una reivindicació: el sector editorial català s'ha convertit en una "petita" locomotora de 1.442 milions i 15.000 treballadors.

Més info: El sector editorial català: una "petita" locomotora de 1.442 milions i 15.000 treballadors

També parlem de... riquesa i pobresa, però no pas en termes econòmics, sinó del temps. La pobresa del temps aterra a Catalunya amb xifres alarmants. Què és exactament aquest concepte? Doncs, literalment, que el 30% dels catalans no tenen temps lliure, amb totes les conseqüències de salut que comporta. I, encara més, el 30% d'ells treballen més enllà de les 19 h i el 10% passades les 22 h. Això sí, sense tenir un contracte de règim laboral nocturn. I, finalment, també abordarem una celebració. El dijous vam assistir al segon aniversari del club de dones Juno House amb una novetat: l'aterratge a Madrid el 2025 i l'aposta pel women to women.  Les cofundadores Eva Vila-Massanas i Natalie Batlle analitzen la importància del networking i els reptes de present i futur al pòdcast.

Més info: “No puc més”: la pobresa del temps aterra a Catalunya amb xifres alarmants

Finalment, el periodista Carlos Rojas avança els principals actes a tenir en compte durant la pròxima setmana. I la politòloga i filòsofa Ariadna Romans presenta la seva píndola filosòfica i llança una reflexió als oients: Si no vols repetir el passat, estudia’l!

L'empresa al dia és el nou pòdcast amb què VIA Empresa enceta una nova etapa. Conduït per Elena Busquets (directora), Gemma Fontseca (cap de redacció) i Carles Flo (director de negoci), oferim cada divendres una breu píndola perquè directius, directives, empresaris o tots aquells professionals vinculats al món de l'empresa i el teixit productiu català portin... L'empresa al dia. Pots escoltar el capítol, aquí.

Més informació
L'empresa al dia #4: tots els entrellats i reptes dels supermercats catalans
L'empresa al dia #3: indústria, Puig i... la teranyina blaugrana
L'empresa al dia #2: la llum en negatiu, el desembarcament de McDonald's i molt més
L'empresa al dia #1: el dia de la marmota amb l'habitatge de lloguer, el pantà de Sau i molt més
Avui et destaquem
El més llegit