Fira estrena un fòrum sobre alimentació i turisme per reactivar el sector

Ferran Adrià, Josep Roca, Nandu Jubany i Artur Martínez són ja alguns dels xefs confirmats al FHG Forum

Fira de Barcelona vol contribuir a la recuperació del turisme, l'alimentació i l'hostaleria | Cedida Fira de Barcelona vol contribuir a la recuperació del turisme, l'alimentació i l'hostaleria | Cedida

Fira de Barcelona organitzarà el 28 i 29 de setembre FHG Forum (Food & Hospitality, Turism and Gastronomy Forum), un congrés amb format híbrid, virtual i presencial, en què destacats ponents i empreses abordaran aspectes crucials dels sectors representats en salons com a Alimentària, Hostelco i Fòrum Gastronòmic Barcelona. El seu objectiu? Contribuir a la recuperació del sector que ha patit les conseqüències derivades de la pandèmia de covid-19, segons explica Fira en un comunicat.

FHG Forum, que tindrà lloc en el Palau de Congressos de Fira de Barcelona, es dividirà en tres blocs temàtics: Restauració, Foodservice i Producció agroalimentària; Hosteleria, Col·lectivitats i Turisme; i Retail, Gran Distribució Alimentària i Cadena de Valor. D'aquesta manera, a través de conferències, debats i taules rodones es convertirà en un dels principals espais de retrobament i reflexió per a la indústria representada en els salons Alimentària, Hostelco i Fòrum Gastronòmic.

Ferran Adrià, Josep Roca, Nandu Jubany i Artur Martínez són ja alguns dels xefs confirmats en aquest congrés en el qual sota el lema Repensar el futur s'abordaran els reptes immediats de la indústria alimentària en la conjuntura actual amb l'objectiu de facilitar la recuperació del sector.

Al seu costat, també intervindran reconeguts experts com l'economista Marc Vidal, que tractarà la necessitat de la transformació digital dels negocis per augmentar les vendes, i el professor del IESE José Luis Nueno.

Per la seva banda, l'Associació de Fabricants i Distribuïdors AECOC presentarà les noves tendències dels consumidors en l'era post-covid des del punt de vista de la distribució, i plantejarà debats com el de la sostenibilitat del comerç en línia i els nous reptes de la cadena de valor de la indústria alimentària davant la "nova normalitat".

Més informació
L'ampliació de Fira de Barcelona i un 2021 "extraordinari"
Fira de Barcelona es reinventa pel 'retail' i la moda nupcial
L'Hospital Clínic i Fira de Barcelona, junts contra la covid-19
Avui et destaquem
El més llegit