Google també cau del MWC

La decisió del gegant s'afegeix a set altres grans empreses que ja han anunciat que no viatjaran fins a Barcelona per al congrés

John Hoffman, conseller delegat de la GSMA, organitzadora del MWC | Europa Press John Hoffman, conseller delegat de la GSMA, organitzadora del MWC | Europa Press

Nova baixa al Mobile World Congress (MWC) 2021. Un altre dels grans reclams del congrés dels mòbils, que està previst que se celebri entre el 28 de juny i l'1 de juliol a Barcelona, ha caigut de la llista d'assistents presencials. Es tracta de Google, que s'afegeix a una llista de vuit grans absències: Sony, Ericsson, Nokia, Oracle, Facebook, Cisco i British Telecom. 

Els motius són els mateixos que han adduït la resta de companyies que han pres aquesta decisió de no viatjar fins a Catalunya: la pandèmia. A través d'un comunicat, la multinacional ha atribuït a les mesures de restricció de la mobilitat i els protocols sanitaris establerts per frenar la covid-19 la seva decisió. 

Google assegura que continuarà col·laborant "estretament" amb la GSMA, organitzadora del major esdeveniment que se celebra a la capital catalana. Tot i no assistir presencialment a la fira, l'empresa afirma que participarà a les activitats virtuals que s'organitzin i desitja poder tornar a la normalitat i assistir a la cita del 2022.  

Més info: La GSMA no tornarà els diners a les empreses que no participin al MWC

El degoteig de grans empreses que s'esborren de l'edició d'aquest estiu no ha parat des que el 9 de març Ericsson va ser la primera a anunciar que se saltaria el congrés aquest 2021. Totes les companyies que han anat seguint aquest mateix camí són habituals de cada edició i dels principals reclams que té el Mobile. La GSMA ja va decidir l'any passat cancel·lar el congrés després d'uns dies de baixes constants. 

De cara a aquest 2021, els organitzadors van decidir canviar l'ordre de Mobiles que normalment se segueix: el de Xangai se celebraria al febrer (quan normalment es porta a terme l'edició de Barcelona) i la de la capital catalana es traslladaria al juny (en substitució a la de la Xina). 

Més informació
Nova baixa al MWC: Cisco també cau de la llista
Cinquena baixa al MWC: Oracle no seguirà ni els actes online
Avui et destaquem
El més llegit