Els hotels de Barcelona promouen una campanya per reduir el consum d’aigua dels turistes

El Gremi d'Hotels inclou elements visuals a les habitacions amb el lema ‘STOP. L’aigua és un bé escàs, ajuda’ns a preservar-la’

 La campanya del Gremi d'Hotels de Barcelona per reduir el consum d'aigua entre els clients | ACN La campanya del Gremi d'Hotels de Barcelona per reduir el consum d'aigua entre els clients | ACN

Els hotels de Barcelona promouen una campanya per reduir el consum d’aigua entre els turistes que s’hi allotgen. Sota el lema ‘STOP. L’aigua és un bé escàs, ajuda’ns a preservar-la’, la iniciativa del Gremi d’Hotels de Barcelona permet missatges per conscienciar els clients de la situació de sequera a través d’elements visuals a les habitacions, ja sigui en format físic -com cartells- o també de forma digital, en les pantalles dels establiments d’espais individuals i comuns.

Segons el gremi, els hotelers estan fent “una constant tasca pedagògica i de conscienciació” als seus clients “compartint amb ells informació i recomanacions” per reduir el consum d’aigua durant la seva estada. La informació de la campanya inclou dades concretes sobre els consums d’aigua que es fan amb les accions més habituals al bany i recomanacions per estalviar aigua amb “senzills gestos”. 

El Gremi d’Hotels reitera que “no està considerat un gran consumidor d’aigua” però remarca que està “plenament conscienciat i implicat en el consum responsable i sostenible”. En aquest sentit, l’associació destaca que en els últims set anys el client d’hotel de Barcelona ha reduït en un 40% el seu consum d’aigua diari a l’habitació. 

Més informació
Quant s'ha encarit el preu dels hotels per a la setmana del Mobile World Congress?
Els hotels catalans reben un 6,9% més de turistes que el 2022
Els hotels catalans van allotjar 1,2 milions de turistes al novembre
Avui et destaquem
El més llegit