L'ISE tindrà un impacte econòmic de 400 MEUR i superarà els visitants del 2022

"Seria una pena que els taxistes donin una mala impressió de la ciutat" diu el conseller delegat, Mike Blackman

El CEO d'ISE, Mike Blackman | EP El CEO d'ISE, Mike Blackman | EP

El principal congrés mundial del sector audiovisual, l'Integrated Systems Europeu (ISE) tindrà un impacte a Barcelona d'uns 400 milions d'euros, per sobre de les xifres previstes inicialment. Així ho afirma en una entrevista amb l'ACN el seu conseller delegat, Mike Blackman, que també espera superar "substancialment" la xifra dels 40.000 visitants de l'any passat i confirma que ja tenen més d'un miler d'exhibidors confirmats.

El conseller delegat d'ISE es mostra "orgullós" de la contribució de la fira a la ciutat, i diu que ja hi ha vuit empreses que s'han instal·lat a Catalunya per l'arribada del congrés. Amb tot, admet "preocupació" per la vaga de taxis. "Seria una pena que els taxistes donin una mala impressió de la ciutat", diu. Blackman diu que "simpatitza" amb les reivindicacions dels taxistes però els demana que com "ambaixadors de la ciutat" donin la benvinguda als visitants de l'ISE i "els facin sentir còmodes". De fet, considera que fer vaga durant un gran esdeveniment com el congrés audiovisual és contraproduent pels interessos econòmics dels taxistes.

Més info: ISE tornarà el 31 de gener després d'una edició "triomfal"

El conseller delegat d'ISE lloa la relació amb Barcelona, i admet que espera que el contracte segueixi més enllà del 2025, la data en què expira l'actual. De fet, considera que l'ampliació del recinte de Fira a Gran Via és un motiu més per mantenir el congrés a la ciutat. "Buscàvem un recinte que ens pogués acollir ara i ens donés espai per créixer a llarg termini, per no haver de seguir movent-nos (de ciutat)", explica Blackman, recordant el moment en què van canviar Amsterdam per Barcelona.

L'edició d'enguany comptarà amb uns 57.000 metres quadrats, sis pavellons, i un 30% més d'espai que l'any passat per als seus més de 1.000 exhibidors. Blackman creu que la ciutat és "capaç" d'acomodar el saló audiovisual més gran del món "durant molt de temps".

Més informació
L'ISE celebra a Barcelona l'omnipresència de l'audiovisual
ISE calcula una contribució a la ciutat de 215 MEUR
ISE vol atrapar el Mobile
Avui et destaquem
El més llegit