El pròxim dilluns 5 de febrer a les 12 h, el ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, LuisPlanas, inaugurarà la quarta edició de la Barcelona Wine Week, el saló de referència del vi espanyol de qualitat, que se celebrarà fins al dimecres 7 al recinte Montjuïc de FiradeBarcelona, amb la previsió de reunir més de 20.000 visitants.
El ministre inaugurarà el saló acompanyat del secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, CarmelMòdol; del president de Fira de Barcelona, PauRelat; del president del saló, JavierPagés; i dels consellers d’Agricultura de Múrcia i Navarra, entre altres autoritats, i farà un recorregut per la fira. A les 13 h, el conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, DavidMascort, s’afegirà a la comitiva.
La BWW reunirà 952 cellers de 73 D.O.s de tot l’Estat
Barcelona Wine Week arriba a la seva quarta edició amb xifres rècord i consolidada com a cita ineludible per al sector. Reunirà 952 cellers de 73 D.O.s de tot l’Estat en un saló exclusiu que pretén mostrar la millor producció vitivinícola del país a grans compradors nacionals i importadors de tot el món. Comptarà, a més, amb 70 ponències i tastos en els quals més de 160 prestigiosos experts mostraran les últimes tendències i analitzaran els principals reptes del sector.
“El sector del vi es troba en un moment crucial, i aquesta fira contribuirà de manera decisiva perquè el vi espanyol faci un pas de gegant cap a la seva consolidació”, va apuntar María Naranjo, directora d’Indústria Alimentària d’ICEX Espanya, en la presentació de la fira celebrada el passat dimecres a l’espai WITO Euroselecció. En aquesta mateixa línia, la directora de la Barcelona Wine Week, Céline Pérez, va afirmar que “hem sabut construir una proposta de valor molt diferencial al sector, que ens reconeix com un esdeveniment de referència, gràcies al viatge que oferim a través del territori vitivinícola estatal”.