El MWC espera rebre 108.000 assistents

El congrés mundial de telefonia mòbil preveu registrar la mateixa afluència de visitants que el 2017 i generar un impacte de 471 MEUR

John Hoffman i Michael O'Hara de la GSMA John Hoffman i Michael O'Hara de la GSMA

El Mobile World Congress (MWC) 2018 espera al voltant d'uns 108.000 assistents, la mateixa afluència obtinguda durant l'edició de l'any passat. A l'esdeveniment que se celebrarà del 26 de febrer a l'1 de març al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona hi assistirant visitants de prop de 200 països.

El conseller delegat de GSMA -l'associació que agrupa la indústria mòbil i que impulsa l'esdeveniment-, John Hoffman, ha explicat en la roda de premsa de presentació de la 13a edició a Barcelona comptarà amb més de 2.300 expositors i més de 170 delegacions internacionals, i calcula un impacte econòmic de 471 milions d'euros i 13.000 ocupacions temporals.

El responsable de màrqueting de GSMA, Michael O'Hara, ha explicat que en aquesta edició els ponents no seran tan coneguts com ho van ser en edicions passades, que van comptar amb la presència del fundador de Facebook i el conseller delegat de Netflix, però tindran un "millor impacte" analitzant en profunditat les innovacions que afecten el sector tecnològic i, especialment, el del mòbil, com la quarta revolució industrial, la intel·ligència artificial o el consumidor digital.

La localització es manté

Respecte a la incertesa política, O'Hara ha reiterat que es requereix un clima "estable i segur" per a la celebració del MWC 2018. "GSMA no és una oganització política", ha recordat, "som una organització empresarial i com a tal necessitem assegurar que tenim un clima estable i segur".

El responsable ha recalcat que treballen conjuntament amb les autoritats barcelonines, catalanes i espanyoles per garantir que aquesta edició del congrès mundial se celebri en el lloc adequat i ha afegit que també ho estan fent per assegurar la celebració de les fires que per contracte tindran lloc a la capital catalana fins al 2023 "i més endavant".

Més informació
Airbnb s'endú les dones al MWC
La GSMA prepara el MWC "més gran i més ambiciós"
El Mobile World Congress es queda a Barcelona
El MWC 2018 insistirà en com el mòbil pot fer un futur millor
Avui et destaquem
El més llegit