CA | ES

Els hotels esperen un 100% d'ocupació per al MWC

Les reserves es fan amb mesos d'antel·lació i mantenen els preus del anys anteriors per habitació

Els hotels de Barcelona | Europa Press Els hotels de Barcelona | Europa Press

Els apartaments turístics de Barcelona esperen una ocupació del 100% durant el Mobile World Congress, que se celebrarà a la capital catalana entre el 26 de febrer i l'1 de març. El president de l'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR), Enrique Alcántara, ha explicat en declaracions a l'ACN que els preus per habitació seran "molt similars als dels anys anteriors, especialment als l'any passat". En aquest sentit, Alcántara ha afegit que les reserves d'apartaments turístics durant el MWC es fan amb força antelació, sobretot en els tres mesos abans de l'arribada dels visitants.

Alcántara ha afegit que el sector dels apartaments turístics espera "que sigui un bon Mobile, que estigui tot ple i que la ciutat estigui a l'alçada dels visitants que ens vénen". "És un perfil de client d'empresa, especialment nord-americans i asiàtics. Són turistes de qualitat que deixen molts diners a la ciutat", ha sentenciat el portaveu d'Apartur.

L'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona ha previst que els seus immobles de la capital catalana estiguin totalment ocupats durant el MWC, però que també hi ha molta demanda per allotjar-se en altres punts de l'àrea metropolitana. Alcántara ha detallat que han detectat demanda especialment a la capital catalana, però també en municipis turístics com Sitges o altres ciutats properes al certamen com l'Hospitalet de Llobregat.

L'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona és l'associació que representa aquest sector des de 2004 a la demarcació de Barcelona. Apartur ja agrupa més de 210 empreses i professionals del sector dels apartaments turístics "amb la voluntat d'articular el sector al voltant d'uns objectius comuns, donant veu i vot a totes les empreses, i servir d'interlocutor a les administracions i d'altres institucions públiques i privades".

Més informació
El MWC espera rebre 108.000 assistents
La GSMA prepara el MWC "més gran i més ambiciós"
Airbnb s'endú les dones al MWC
Avui et destaquem
El més llegit