Els nous professionals de l'edificació tenen una cita a Barcelona

El Rebuild 2018 acull un espai per a la captació de talent que dóna resposta a les demandes que planteja el futur de la construcció

Els estudiants podran entrevistar se amb els ponents per rebre assessorament Els estudiants podran entrevistar se amb els ponents per rebre assessorament

Agrupar els nous professionals del sector de l'edficiació en un sol espai a Barcelona. El Rebuild 2018, en col·laboració amb la Fundació Laboral de la Construcció de Catalunya, impulsa ara el Talent Market Place amb aquest objectiu, un espai que servirà per fomentar la captació de talent, conèixer i difondre els nous perfils professionals per cobrir llocs de feina relacionats amb la construcció 4.0.

Serà l'últim dia del Rebuild, divendres 28 de setembre a les 15 hores, quan se celebrarà aquest esdeveniment, on es portaran a terme diferents conferències amb l'objectiu de donar a conèixer als participants quins són els perfils professionals, necessitats i habilitats que s'estan demanant en l'entorn laboral de la construcció 4.0. De fet, el Talent Market Place obrirà les seves portes als estudiants d'últim curs d'arquitectura, postgraus tècnics i enginyers i altres formacions professionals vinculades amb el món de l'edificació.

Després de les conferències, els estudiants podran entrevistar-se amb els ponents per rebre assessorament, així com reunir-se amb els directors de recursos humans que participaran en l'activitat. D'aquesta manera, l'esdeveniment servirà, també, perquè les empreses puguin trobar participants i conèixer futurs candidats per incorporar als seus equips.

El Rebuild 2018 tindrà lloc del 26 al 28 de setembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) i s'estableix com el "desafiament immobiliari al que s'han d'enfrontar les empreses de construcció i edificació per renovar la indústria a través de la digitalització".

Més informació
Barcelona acull 'The Advanced Architecture Awards'
La hiperconnectivitat arriba a l'habitatge
Rebuild impulsa la digitalització i la sostenibilitat en la construcció
Avui et destaquem
El més llegit