CA | ES

Barcelona acull 'The Advanced Architecture Awards'

Els premis reconeixen el lideratge, la feina i l'esforç de les empreses i professionals que aposten per la transformació, divulgació i innovació en l'edificació

Alguns dels projectes que han arribat a la fase final són sobre nanotecnologia Alguns dels projectes que han arribat a la fase final són sobre nanotecnologia

Barcelona acollirà The Advanced Architecture Awards 2018 en el marc del Rebuild 2018. Els premis reconeixen el lideratge, la feina i l'esforç d'aquelles empreses i professionals que aposten per la transformació, divulgació i innovació en l'àmbit de l'edificació.

L'entrega dels guardons serà el 27 de setembre al Roca Barcelona Gallery a les 20:30 hores, coincidint amb l'esdeveniment de la construcció 4.0. 

El certàmen ofereix reconeixements en quatre categories: innovació de producte, servei o material, millor experiència d'usuari i transformació digital.

Els premis estan dirigita a tècnics, professionals, experts, acadèmics, ens públics, estudis d'arquitectura i empreses del sector de l'arquitectura i la construcció que apostin per la innovació i la millora constant en elss processos que es produeixen en el cicle de la vida d'una construcció nova o rehabilitada.

Alguns dels projectes que han arribat a la fase final són sobre nanotecnologia per a un desenvolupament sostenible i calefacció intel·ligent.

Més informació
La hiperconnectivitat arriba a l'habitatge
Rebuild impulsa la digitalització i la sostenibilitat en la construcció
La construcció entra a l'era moderna de la mà de Rebuild
Avui et destaquem
El més llegit