Els accionistes del Santander rebran una acció nova per cada 123 antigues

La comissió executiva de l'entitat ha acordat que rebin un dret d'assignació gratuïta per cada títol del banc de la qual siguin titulars

Una oficina del Banc Santander Una oficina del Banc Santander

La comissió executiva del Banc Santander ha acordat que els accionistes rebin un dret d'assignació gratuïta per cada acció del banc de la qual siguin titulars. Aquests drets inclouen l'opció d'intercanviar una acció nova per 123 de les antigues, cobrar en efectiu 0,035 euros bruts per acció o bé vendre els seus drets d'assignació gratuïta en el mercat de cotització corresponent.

Així ha informat l'entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que ha explicat que això s'emmarca en el programa Santander Dividend Elecció i que això permet als accionistes del banc rebre el segon dividend amb càrrec a 2018 en efectiu o en forma de noves accions.

D'aquesta manera, cada accionista rebrà un dret d'assignació gratuïta per cada títol del qual sigui titular, uns drets que seran negociables i que podran ser tramitats en les Borses espanyoles durant un termini de 15 dies naturals. Passat aquest temps, es convertiran automàticament en accions Santander de nova emissió.

Els accionistes tenen fins les 23.59 hores d'aquest dimecres 17 d'octubre per decidir si adquireixen títols del banc, però, en cas que no comuniquin la seva decisió, rebran la xifra d'accions noves que els corresponguin.

Més informació
Aznar Jr. ja controla el negoci immobiliari del BBVA, Santander, Sabadell i Bankia
Ball de cadires a la cúpula del Banc Santander
La integració del Popular modera els guanys del Santander
Avui et destaquem
El més llegit