La Indústria 4.0, i la connectivitat marcaran l'Advanced Factories del 2020

Barcelona es situa, un cop més, en l'epicentre de la transformació digital, convertint-se en capital europea de l'avantguarda tecnològica industrial

L'Advanced Factories del 2019 | Cedida L'Advanced Factories del 2019 | Cedida

Després d'aconseguir en la seva passada edició que més de 16.000 professionals s'unissin a la intel·ligència industrial, Advanced Factories proposa descobrir una nova visió per a la indústria als professionals de l'automoció, siderúrgia, alimentació, salut, indústria tèxtil, aeroespacial o ferroviària, segons han informat en un comunicat. Del 3 al 5 de març del 2020, Barcelona tornarà a convertir-se en capital europea de l'avantguarda tecnològica industrial.

Més info: L'Advanced Factories vol submergir el 100% de les empreses en la digitalització

El sector manufacturer podrà descobrir així les innovacions que estan transformant les seves línies de fabricació amb la robòtica, la mecanització, la fabricació additiva, l'automatització i totes les tecnologies que envolten la Indústria 4.0. Una plataforma de negocis que permet presentar a clients tot el que està relacionat amb la fabricació avançada i digital.

Advanced Factories proposa als professionals del sector, en la seva nova edició, "una mirada per poder descobrir la transformació digital i la innovació, amb especial importància a les aplicacions de la intel·ligència artificial, el bessó digital, l'IoT, l'automatització, la màquina -eina, la robòtica i la fabricació additiva 3D, amb l'objectiu sempre d'anticipar i dissenyar noves línies de fabricació per obtenir la màxima productivitat de les mateixes ", segons ha manifestat el seu director general, Albert Planas.

Competir en el mercat

Fabricants de màquina-eina, robòtica, automatització industrial, maquinària de fabricació additiva, i les tecnològiques més avançades en intel·ligència artificial, IoT i programari industrial són els primers a garantir la seva presència a una cita la qual ja s'ha convertit en la millor plataforma de negocis per al sector. L'organització, que ja ha arribat al 82% d'ocupació, esgrimeix que cada any són milers les empreses que aposten per l'automatització i volen adoptar els nous paradigmes tecnològics, i per això visiten Advanced Factories a la recerca de les solucions i equips que els permetin desenvolupar sistemes de fabricació altament avançats.

Juntament amb les més de 350 marques expositores, Advanced Factories celebrarà el Industry 4.0 Congress, amb més de 120 conferències vertebrades al voltant de la innovació en nous equips industrials, nous processos de producció, tecnologies digitals aplicades a la indústria i customització de producte, sense perdre de vista l'aposta per la sostenibilitat. Tot això, de la mà de més de 260 experts internacionals que compartiran els seus casos d'èxit, experiències i propostes innovadores per a la implementació de la indústria 4.0 a les nostres plantes de producció, una necessitat imperiosa per mantenir-se en la competició del mercat.

Més informació
El tercer Advanced Factories “arrela” a Barcelona
Un Advanced Factories més intel·ligent
L’Advanced Factories més digital
Avui et destaquem
El més llegit