Amazon triplica la seva plantila a Espanya en un any

Els 3.200 llocs de feina creats per la companyia el 2018 inclouen persones de tots els perfils, nivells de formació i habilitats

Amazon ja compta amb 4.800 treballadors a tot Espanta | Europa Press Amazon ja compta amb 4.800 treballadors a tot Espanta | Europa Press

Amazon ha anunciat que ha generat més de 3.200 llocs de feina fixes a Espanya el 2018. Segons la companyia, la forta demanda dels clients i les petites empreses que utilitzen els seus serveis, en aquests moments ja compten amb més de 4.800 treballadors a l'Estat espanyol.

Més info: Oriol Segarra: "Amazon potser necessitarà farmacèutics"

Entre els llocs de feina creats s'inclouen llocs per a persones de tots els perfils, nivells de formació i habilitats: des d'enginyers i desenvolupadors de software fins a llocs de nivell inicial. Tots ells estan ubicats en diferents zones de l'Estat: des de l'oficina corporativa a Madrid amb més de mil treballadors, fins a Barcelona, on Amazon va obrir un centre de suport a venedors i un centre tecnològic el 2018.

La country manager d'Amazon a Espanya i Itàlia, Mariangela Marseglia, assegura que "estem orgullosos d'oferir a tots aquests treballadors un bon sou i un paquet complet de beneficis que els ajudi a mantenir les seves famílies i comunitats. 

Més informació
Amazon llança la seva botiga per a startups
Amazon es ven el centre logístic del Prat (però s'hi queda de llogater)
La batalla (perduda?) del comerç de barri contra Amazon
Avui et destaquem
El més llegit