Amazon triplica la seva plantila a Espanya en un any

Els 3.200 llocs de feina creats per la companyia el 2018 inclouen persones de tots els perfils, nivells de formació i habilitats

Amazon ja compta amb 4.800 treballadors a tot Espanta | Europa Press Amazon ja compta amb 4.800 treballadors a tot Espanta | Europa Press

Amazon ha anunciat que ha generat més de 3.200 llocs de feina fixes a Espanya el 2018. Segons la companyia, la forta demanda dels clients i les petites empreses que utilitzen els seus serveis, en aquests moments ja compten amb més de 4.800 treballadors a l'Estat espanyol.

Més info: Oriol Segarra: "Amazon potser necessitarà farmacèutics"

Entre els llocs de feina creats s'inclouen llocs per a persones de tots els perfils, nivells de formació i habilitats: des d'enginyers i desenvolupadors de software fins a llocs de nivell inicial. Tots ells estan ubicats en diferents zones de l'Estat: des de l'oficina corporativa a Madrid amb més de mil treballadors, fins a Barcelona, on Amazon va obrir un centre de suport a venedors i un centre tecnològic el 2018.

La country manager d'Amazon a Espanya i Itàlia, Mariangela Marseglia, assegura que "estem orgullosos d'oferir a tots aquests treballadors un bon sou i un paquet complet de beneficis que els ajudi a mantenir les seves famílies i comunitats. 

Més informació
Amazon llança la seva botiga per a startups
Amazon es ven el centre logístic del Prat (però s'hi queda de llogater)
La batalla (perduda?) del comerç de barri contra Amazon
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit