Notícies, videojocs, TV i targeta de crèdit: les novetats d'Apple

Tots els nous serveis de la companyia nord-americana són de pagament i apareixen per fer front a altres gegants com Netflix

Tim Cook, CEO d'Apple Tim Cook, CEO d'Apple

Apple ha presentat novetats en serveis Apple TV+, Apple TV Channels, Apple Arcade i Apple Card. En el cas d'Apple TV+, una plataforma de continguts audiovisuals originals que estarà disponible a partir de la tardor, intentarà fer front a l'imperi Netflix i comptarà amb produccions d'Steven SpielbergJJ Abrams, Reese Witherspoon o Sofia Coppola. També ha fet públiques altres novetats com la introducció de revistes l'aplicació de notícies Apple News, el nou servei de videojocs Apple Arcade i la nova targeta de crèdit Apple Card.

Més info: Apple: la caiguda de la poma

L'ampliació de continguts de televisió, però, no acaba amb Apple TV+. La companyia ha presentat un nou servei dins de la seva aplicació de televisió: Apple TV Channels, disponible a partir del maig. La nova experiència serà de pagament i es podrà consumir tant online com offline i sense anuncis. Apple TV Channels reuneix diferents canals de televisió com HBO, ShowTime, Hulu o Prevalgui Vídeo i permetra a l'usuari accedir des d'un mateix lloc a les seves subscripcions. Es podrà fer servir tant a través d'iMac, com de televisors Samsung, Sony, LG, Vizio, i als dispositius Roku i FireTV.

L'Apple TV Channels es podrà fer servir des d'iMac, però també des de televisors Samsung, Sony, LG, Vizio, i dispositius com Roku i FireTV

A banda de la televisió, Apple també ampliarà i millorarà serveis com Apple News. Actualment, és la primera aplicació de notícies, com ha assenyalat Tim Cook, CEO de la companyia: "milions de persones s'informen amb notícies de mitjans de comunicació fiables a través d'Apple News". "Per replicar l'experiència de mirar un quiosc", Apple ha introduït les revistes Vogue, Traveler, People, Fortune o Popular Science en la seva nova Apple News +, que estarà disponible a partir del dilluns dia 1 i que també inclou subscripcions a mitjans digitals com The Wall Street Journal o Los Angeles Times. El nou servei d'Apple té un cost de 9,99 dòlars al mes, amb un mes de prova gratuït.

Apple Card, un nou concepte de targeta de crèdit

"Tenim un nou tipus de targeta de crèdit", assegura la companyia. Apple Card és "un nou servei dins de Wallet" que arribarà aquest estiu als Estats Units. Apple especifica que "no es tracta d'introduir una targeta de crèdit ja existent, sinó que és una targeta de crèdit dissenyada especialment per a iPhone", que es pot fer servir de la mateixa forma que Apple Pay. L'aplicació d'Apple Card ofereix informació sobre el saldo disponible, els pagaments que es realitzaran i la data en què es realitzarà la transacció. Tindrà diferents categories per organitzar les despeses.

Segons Apple, "no es tracta d'introduir una targeta de crèdit ja existent, sinó que és una targeta de crèdit dissenyada especialment per a iPhone"

La companyia, a més, recompensarà als usuaris d'Apple Card amb petites quantitats -il·limitades- de diners que anirà afegint a la seva targeta a mesura que van fent servir el servei. Apple ha destacat tant segur com és aquest servei que, a més, compta amb una rèplica física. Apple Card no té número de targeta, ni data d'expedició ni de caducitat.

Més de 150 països i regions podran jugar amb Apple Arcade

La companyia també ha presentat Apple Arcade, un servei de subscripció de videojocs que inclourà títols exclusius i que estarà disponible a la tardor a més de 150 països i regions. Apple Arcade serà un nou apartat en App Store, on, a partir d'una subscripció, es podrà accedir a més de cent títols exclusius, que la companyia anirà ampliant. Serà compatible amb els dispositius de la companyia: iPhone, iPad, iMac i Apple TV. No tindrà anuncis, i no recollirà informació dels usuaris sense el seu consentiment.

Més informació
La grandària d'Apple
Apple es deixa 60.000 milions d'euros a borsa
Siri no parlarà català
Avui et destaquem
El més llegit