• Empresa
  • L'Auténtica 2023 reunirà 5.000 professionals i deixarà un impacte d'11 milions d'euros

L'Auténtica 2023 reunirà 5.000 professionals i deixarà un impacte d'11 milions d'euros

Directius i xefs de renom com Paco Pérez, Dani Carnero o Nandu Jubany, compartiran les noves tendències gastronòmiques

Més de 290 experts compartiran les noves tendències gastronòmiques | Cedida
Més de 290 experts compartiran les noves tendències gastronòmiques | Cedida
Redacción VIA Empresa
Barcelona
21 de Setembre de 2023
Act. 21 de Setembre de 2023

Auténtica2023, el nou esdeveniment dedicat a la gastronomia i la indústriaalimentària, obrirà les portes de la primera edició aquest dilluns a Sevilla. Els dies 25 i 26 de setembre, més de 5.000 professionals i directius del sector de la gran distribució, comerç al detall, botigues gurmet, sector Horeca i xefs d'alta gastronomia es donaran cita a l'Auténtica Premium Food Fest per impulsar una nova consciència social del producte prèmium-gurmet i el seu origen i promoure la dieta mediterrània. L'esdeveniment, organitzat en col·laboració amb la Conselleria d'Agricultura, Pesca, Aigua i Desenvolupament Rural de la Junta d'Andalusia i l'Ajuntament de Sevilla, generarà un impacte econòmic d'11 milions d´euros per a la ciutat.

 

La fira serà el punt de trobada entre responsables de compres del sector del comerç al detall i gran distribució, i productors i indústria alimentària amb l'objectiu de recuperar la consciència per la qualitat dels productes i promoure una alimentació de proximitat, més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

És per això que prop de 200 firmes expositores, entre les quals destaquen Heineken, Almadraba, Picking Market, Trops, Cooperatives agroalimentàries d'Andalusia, Makro, Amarga i Pica, La Palma, Laduc, Safaja, AgroBank, o Landaluz, entre moltes altres, presentaran les seves darreres novetats i productes prèmium-gurmet per a la gran distribució, retail i botigues especialitzades.

 

“Amb la celebració d'Auténtica volem tornar a exalçar la dieta mediterrània com a referent a la nostra gastronomia ia la indústria alimentària, i per això hem de fomentar un nou diàleg amb la gran distribució, el sector del retail, les botigues d'alimentació especialitzades, els xefs, importadors d'alimentació, el sector Horeca o l'hostaleria en general”, assenyala SergioFabregat, director d'Auténtica Premium Food Fest.