El Sabadell col·loca 1.000 milions d'euros en deute sènior

L'operació permetrà a l'entitat millorar el seu nivell de solvència i reforçar el seu matalàs de capital anticíclic

La torre del Banc Sabadell a Barcelona La torre del Banc Sabadell a Barcelona

El Banc Sabadell ha col·locat aquest dimecres 1.000 milions d'euros en deute sènior a sis anys, amb una demanda que ha superat els 1.900 milions d'euros. L'objectiu és usar aquests fons per reforçar el seu matalàs de capital anticíclic, la qual cosa li permetrà millorar el seu nivell de solvència abans de la presentació dels resultats del primer semestre el proper 26 de juliol.

L'interès d'aquesta operació ha permès situar el preu en midswap (interès de referència), més 105 punts bàsics, enfront del diferencial de partida de 125 punts bàsics sobre l'índex. Els inversors han estat en la seva majoria institucionals, mentre que l'emissió, encara que està subjecta a la legislació espanyola, cotitzarà al mercat de Dublín.

A principis de 2019, Banc Sabadell ja va aconseguir obtenir 1.000 milions amb emissió de deute per a particulars després de gairebé dos anys de pausa en aquest mercat. Després d'aquest anunci, l'entitat ha estat el valor que més ha pujat en borsa, tancant la jornada amb un alça de l'1,68% i situant el preu en 0,94 euros per títol.

Més informació
Caixabank col·loca 1.000 milions d'euros en la seva primera emissió de bons del 2019
El Banc Sabadell guanya 258,3 milions d'euros fins al març, un 0,4% menys
La jornada de reflexió del Banc Sabadell
Avui et destaquem
El més llegit