El Sabadell participa en 75 startups en els últims cinc anys

El banc supera els 240 milions d'euros en finançament d'empreses emergents a través de BStartup 10, Sabadell Venture Capital i Innocells

La seu del Banc Sabadell a Barcelona. | Cedida La seu del Banc Sabadell a Barcelona. | Cedida

El Banc Sabadell ha aportat finançament bancari a empreses innovadores i tecnològiques per un valor superior als 240 milions d'euros en els últims cinc anys, i actualment compta amb més de 3.000 clients d'aquest segment, ha informat en un comunicat aquest dimecres.

A més, des de la creació de BStartup el 2013, Banc Sabadell ha incorporat 75 empreses emergents en el seu portafoli gràcies a la gestió dels seus tres vehicles d'inversió -BStartup 10 en etapa llavor, Sabadell Venture Capital en etapes posteriors i Innocells que fa inversions estratègiques (Corporate Venture)-, i ha adquirit dues fintech, alhora que ha desenvolupat diverses startups des de zero internament.

South summit

En aquest marc, l'entitat, a través de BStartup, col·labora per setè any consecutiu en l'edició actual de South Summit, la trobada global d'innovació que connecta a startups, inversors i corporacions i que se celebra a Madrid des d'aquest dimecres i fins al divendres.

La directora de BStartup, Yolanda Pérez, ha destacat que "l'enorme evolució de l'ecosistema financer no és una limitació, sinó una oportunitat per a les entitats tradicionals".

"A través de diferents estratègies i eines d'innovació, estem col·laborant activament amb l'ecosistema tecnològic per impulsar tant la innovació interna com l'externa", ha afegit.

Més informació
Racetick aixeca una ronda de 600.000 euros participada per BStartup
BStartup, Encomenda i ICF inverteixen en una app que t'avança el sou
BStartup i Barcelona Health Hub treballaran junts per la innovació en salut
Avui et destaquem
El més llegit