Banc Sabadell posa a la venda el 100% de Solvia

L'entitat ho justifica sota l'argument que "la bona situació del mercat immobiliari i la forta demanda posa en valor l'activitat de promoció"

La torre del Banc Sabadell a Barcelona La torre del Banc Sabadell a Barcelona

Banc Sabadell ha anunciat que posa a la venda el 100% del capital de Solvia Desarrollos Inmobiliarios S.L.U. juntament amb un perímetre de sòls i promocions urbanístiques gestionades per la filial, segons ha informat l'entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Ja al desembre, van acordar vendre el 80% la filial immobiliària.

Més info: El Sabadell ven el 80% de Solvia a Intrum per 300 milions d'euros

L'entitat considera que la "bona situació del mercat immobiliari i la forta demanda de la inversió per a la consolidació del mercat de promoció nacional li permet posar en valor l'activitat de promoció amb aquesta operació". Al desembre passat, el grup suec Intrum es va fer amb el 80% de la part comercial de la filial immobiliària, Solvia Serveis Immobiliaris, i fonts de l'entitat han explicat que la societat que ara es ven és Solvia Desarrollos Inmobiliarios, que inclou els millors actius, principalment terrenys amb projectes pendents de materialitzar.

Banc Sabadell està sent assessorat per l'entitat Rothschild S.A. i espera signar l'operació durant el primer semestre del 2019.

Més informació
Solvia ven tres hospitals llogats per Quirón
El Sabadell fa créixer Solvia: 70 franquícies pel 2018
Pérez (Solvia): "Els inversors han vist una oportunitat a l'Àrea Metropolitana"
Avui et destaquem
El més llegit