Barcelona Activa impulsa un programa empresarial d'economia blava

Segons càlculs de l'Ajuntament de Barcelona, el moviment de 1.600 empreses genera 16.200 llocs de treball

Imatge general del Port de Barcelona | ACN Imatge general del Port de Barcelona | ACN

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, ha iniciat la segona edició del programa empresarial d’economia blava B-Blue. Una iniciativa que prioritza la cerca de solucions per l’emergència climàtica i, a la vegada, també visibilitza el paper de l’aigua a l’hora de preservar els ecosistemes hídrics i marins.

A la ciutat de Barcelona, l’univers blau mou unes 1.600 empreses que donen feina a 16.200 persones. Uns llocs de treball, principalment, en sectors com la logística marina, la construcció naval, la innovació i la sostenibilitat. Durant el 2022, un total d'11 projectes es van veure beneficiats per aquest mentoratge de Barcelona Activa.

Les persones o col·lectius interessats poden presentar les seves candidatures fins al 2 de juny. Un cop seleccionades, durant vuit mesos, les firmes emergents rebran un assessorament per fer créixer els seus negocis, a càrrec del Port de Barcelona, Costa Cruceros, Aigües de Barcelona, Barcelona Clúster Nàutic, Seastainable Ventures, la Universitat Politècnica de Catalunya i Aticco. 

Més informació
“A Barcelona Activa fem possible històries com aquestes”
La startup de l'àmbit de la salut Nimble Diagnòstics rep un premi de Barcelona Activa
Barcelona Activa promou la indústria 4.0
Avui et destaquem
El més llegit