Barcelona Startup Congress, un altaveu pel canvi

El congrés és un punt de trobada per a tothom; un altaveu de reflexions multisectorials que marquen el camí a seguir

Els cofundadors Raimon Recoder i David Peris-Mencheta de Barcelona Startup Congress. | Cedida Els cofundadors Raimon Recoder i David Peris-Mencheta de Barcelona Startup Congress. | Cedida

En els últims anys, Barcelona s’ha convertit en un referent tecnològic mundial. Segons el darrer informe de l’Observatori Barcelona elaborat per l’Ajuntament i la Cambra de Barcelona, la capital catalana ocupa la quarta posició com a ciutat més innovadora d’Europa sent un actor consolidat i de pes a l’escena internacional.

Tanmateix, avui travessem una etapa complicada. La incertesa provocada per la pandèmia, la conseqüent crisi econòmica i social, però també una lluita política allunyada de la realitat, difuminen l’essència de la nostra ciutat: moderna, treballadora, intel·lectual i amant de la tradició i la cultura. 

I en mig d’aquesta situació, alguns s’apoderen de la veu dels joves i fan proclames estèrils a l’hora de construir un país més pròsper i exemplar per a la resta del món.

Per això, reivindiquem aquí l’altra cara de la moneda, la de l’emprenedor, que tot i remar sol, conserva un esperit col·laboratiu i solvent a l’hora de fer realitat les idees més impossibles. I aquest poder sí és capaç de canviar les coses, construint ponts público-privats, dinamitzant el teixit empresarial, generant llocs de treball i creant valor afegit per a l’atracció de nou talent.

El Barcelona Startup Congress es postula com a gran finestra per seguir mirant cap el futur

En aquest mateix escenari, castigat per la pandèmia i amb la sensació de dubte que envolta la celebració dels grans esdeveniments, el Barcelona Startup Congress es postula com a gran finestra per seguir mirant cap el futur. Una iniciativa d’emprenedors i per a emprenedors, però també per a tots els altres agents del mercat: estudiants, grans i petites empreses, institucions i administració, startups, escoles i universitats, inversors i, en definitiva, per a qualsevol involucrat en recuperar l’economia i millorar-la en termes de sostenibilitat i canvi en positiu.

El Barcelona Startup Congress és un punt de trobada per a tothom; un altaveu de reflexions multisectorials que marquen el camí a seguir i que tornarem a sentir el 23 i 24 de març. Només així, a través d’accions reals emparades en la col·laboració i la proactivitat cap a canvis reals, madurs i sincers, aconseguirem seguir fent de Barcelona una ciutat forta i d’excel·lència mundial. 

Més informació
7 anys de BStartup, el servei pioner de la banca en suport a les startups
BStartup Health obre les portes de la seva tercera edició
Avui et destaquem
El més llegit