La biofarmacèutica Sanofi presenta un ERO per a 89 persones

La direcció de la companyia encara no ha començat les negociacions amb el comitè d'empresa

La seu de Sanofi a Barcelona | ACN La seu de Sanofi a Barcelona | ACN

La biofarmacèutica francesa Sanofi ha presentat un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) per a 89 persones que afectaran "principalment les unitats de negoci de biopharma i altres funcions corporatives" als seus centres de Barcelona i Madrid, segons han informat fonts de l'empresa. En canvi, no consta que l'ERO afecti els treballadors del centre de producció de Riells i Viabrea (Selva).

La firma justifica la mesura per un tema "productiu i organitzatiu" amb l'objectiu "d'adaptar l'estructura i el funcionament a les necessitats actuals i futures del sector". L'expedient es troba encara en una fase molt inicial i pendent de començar les negociacions amb el comitè d'empresa que està previst que comencin en les pròximes setmanes.

Fa un any, Sanofi estrenava oficialment la nova seu central a Barcelona, situada a l'edifici Torre Meridian, amb capacitat per a 800 treballadors

La biofarmacèutica francesa té amb una altra oficina a Madrid (a més de la seu central a Barcelona) i el centre de producció a Riells i Viabrea, amb uns 300 empleats. A tot l'Estat, té prop de 1.500 treballadors.

Fa poc més d'un any, al març, la farmacèutica estrenava oficialment la nova seu central a Barcelona, situada a l'edifici Torre Meridian, amb capacitat per a 800 treballadors, la meitat dels quals inclosos en el 'hub' digital global que lidera la innovació i la transformació de la companyia en l'àmbit internacional.

Més informació
Sanofi inaugura una nova seu a Barcelona
Sanofi contractarà 100 treballadors per al seu 'hub' digital
Almirall fitxa un exdirectiu de Sanofi com a director financer
Avui et destaquem
El més llegit