El Bizbarcelona aposta per la innovació per fer créixer els negocis

La fira, que se celebrarà els dies 12 i 13 de juny, vol ajudar i acompanyar a emprenedors a posar en marxa els seus projectes

El Bizbarcelona atrau emprenedors i pimes per igual a l’hora d’afrontar la transformació El Bizbarcelona atrau emprenedors i pimes per igual a l’hora d’afrontar la transformació

Innovar per escalar un negoci. Aquest és l’objectiu del Bizbarcelona, que torna els dies 12 i 13 de juny amb una nova edició al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. El saló busca acompanyar emprenedors a posar en marxa els seus projectes, alhora que vol ajudar al creixement d’empreses ja consolidades, segons informen en un comunicat.

Així, el Bizbarcelona aglutinarà les startups, pimes i autònoms que conformen l’ecosistema empresarial de Barcelona en una fira on es desenvoluparan conferències, taules rodones, tallers, entrevistes d’assessorament personalitzat, sessions de networking, entre altres propostes. També comptarà amb una àrea d’exposició on participen entitats, institucions i empreses amb productes, serveis i recursos per a emprenedors, pimes i startups, així com un espai per a franquícies.

El director de Bizbarcelona, Aleix Planas, ha assegurat que “l’esdeveniment ofereix espais i activitats que es desenvolupen en un entorn dinàmic, inclusiu, col·laboratiu i obert a tothom que vulgui aprendre i trobar acompanyament per als seus projectes empresarials.

Bizbarcelona by Barcelona Activa està promogut per l'Ajuntament de Barcelona, ​​la Generalitat de Catalunya, CaixaBank, la Diputació de Barcelona, ​​PIMEC, la Cambra de Comerç de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, ​​i compta amb la col·laboració de 120 entitats que conformen la BizCommunity.

Més informació
BizBarcelona acompanyarà el sector 'retail'
El Bizbarcelona tanca amb 13.900 visitants
BizBarcelona: la transformació del comerç tradicional amb les noves tecnologies
Avui et destaquem
El més llegit