CA | ES

Bon Preu vol fer la compra més fàcil als al·lèrgics

La cadena de supermercats integra els seus productes en l’app de la startup Allergeneat per tenir informació d’al·lèrgens en els aliments

Bon Preu integra els seus productes en l'app d'Allergeneat | Cedida Bon Preu integra els seus productes en l'app d'Allergeneat | Cedida

El Grup Bon Preu ha integrat els seus productes en l’app de la startup Allergeneat. Es tracta d’una aplicació per a iOS i Android amb la qual els clients poden escanejar el codi de barres dels productes i tenir accés a la informació d’al·lèrgens dels aliments que es venen als establiments Bonpreu i Esclat.

Més info: Allergeneat, l'aliat dels al·lèrgics per fer la compra

L’app compta amb més de 120.000 referències de productes als quals s’afegiran 6.500 referències dels aliments de Bonpreu i Esclat, segons informen en un comunicat. D’aquesta manera, els usuaris poden saber al moment si el producte escollit és apte per al seu consum en funció de les seves preferències alimentàries, al·lèrgies, intoleràncies o dietes.

La plataforma detecta els 14 tipus d’al·lèrgens i intoleràncies de declaració obligatòria, amb l’objectiu que els usuaris puguin fer una compra totalment segura, s’estalviïn temps i evitin qualsevol tipus d’equivocació.

Més informació
Els celíacs i al·lèrgics ja poden reservar restaurant online
Les al·lèrgies revolucionen el sector alimentari
5 aplicacions per combatre les al·lèrgies
Avui et destaquem
El més llegit