Bon Preu entra en el negoci de les electrolineres

El grup efectua un canvi en el Registre Mercantil per poder comercialitzar energia elèctrica i gas natural

Una de les gasolineres Esclatoil del grup Bon Preu Una de les gasolineres Esclatoil del grup Bon Preu

Bon Preu entra en el negoci de les electrolineres. El grup de supermercats ha efectuat un canvi en el Registre Mercantil per poder comercialitzar energia elèctrica i gas natural, segons confirmen al VIA Empresa fonts de la companyia. Bon Preu ja compta amb punts de recàrrega lenta de vehicles elèctrics, de manera que la modificació societària serveix per “poder donar cobertura a un servei que donem”. Així, Bon Preu es prepara per a la mobilitat del futur, donat que la tendència a l'alça del vehicle elèctric fa preveure que les electrolineres seran un negoci puixant.

Actualment hi ha punts de recàrrega elèctrica als aparcaments dels Esclat de Sant Joan Despí, Sant Cugat, Girona i properament n’obriran a Igualada i Granollers. Actualment aquests punts de recàrrega són gratuïts, però “és probable que en un futur n’oferim de càrrega ràpida i comencem a cobrar” pel servei i monetitzin aquesta nova activitat de negoci, segons confirmen les mateixes fonts.

Encara no se sap quin tipus de carregadors s’instal·laran i quina potència necessitaran, però el primer pas serà provar el nou servei en els Esclat Oil situats en vies principals per, més tard, ampliar-les fins a la cinquantena d’establiments de la cadena.

Així mateix, el grup també ha registrar un canvi per poder operar com a agència de viatges. Aquest és el primer gir estratègic de l’empresa després de la guerra fraternal que ha fet que Joan Font comprés al seu germà la meitat del grup de supermercats. Bon preu va facturar 1.347 milions d’euros l’any passat, una xifra un 12,4% més a la d’un any abans.

Més informació
Bon Preu pagarà fins a una mensualitat més als seus empleats per objectius
Punt final al litigi entre els germans Font per Bon Preu
Pau fraternal a Bon Preu: Joan Font compra el 100% del grup
Avui et destaquem
El més llegit