Bonpreu i Esclat donen 62.410 euros a Save The Children

La iniciativa de la companyia és oferir als clients que paguin amb targeta la possibilitat d'arrodonir l'import final de la compra per donar-los a l'ONG

Bon Preu entrega el xec a Save the Children | Cedida Bon Preu entrega el xec a Save the Children | Cedida

Els supermercats Bonpreu Esclat han recaptat 62.410,2 euros durant el mes de juny gràcies a la iniciativa que la cadena de supermercats ha tingut -amb la col·laboració de Worldcoo- d'oferir als seus clients que paguin amb targeta la possibilitat d'arrodonir l'import final de la compra per fer una donació a Save the Children. Segons han informat en un comunicat, han rebut 370.493 donacions, que es destinaran a garantir que 240 infants en risc de pobresa i exclusió social puguin assistir als campaments i casals d'estiu que organitza l'ONG al Vallès Oriental, Vallès Occidental, Lleida i Barcelona.

Més info: Els clients de Bonpreu i Esclat donen 64.871 euros la Fundació Oncolliga

El principal objectiu de Save the Children és precisament "afavorir la inclusió" d'aquests infants i adolescents i més encara tenint en compte que a Catalunya el 28,6% dels menors de 18 anys -404,000 infants-, viuen en situació de pobresa i exclusió social.

Les donacions que la cadena d'alimentació reculli durant aquest mes de juliol aniran destinades a La Fundació Catalana Síndrome de Down amb el projecte Inclusió social i escolar d'infants amb la síndrome de Down. Des de la posada en marxa de l'arrodoniment solidari s'ha col·laborat amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga i l'Associació de Cardiopaties Congènites.

Més informació
Bonpreu i Esclat donen més de 170.000 euros a causes socials
Bonpreu obre un Esclat a Tarragona
Bonpreu ja ven online
Avui et destaquem
El més llegit