Els clients de Bonpreu i Esclat donen prop de 60.000 euros a la Vall d'Hebron

L'import es destinarà a la creació d’un nou Centre de Neonatologia Avançada ja que el 7,5% dels naixements de l'Estat són prematurs

Els clients de Bonpreu i Esclat donen més de 57.000 euros a la Vall d’Hebron | Cedida Els clients de Bonpreu i Esclat donen més de 57.000 euros a la Vall d’Hebron | Cedida

Els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat 340.413 donacions durant aquest mes de novembre, donacions que han fet possible recaptar 57.709,17 euros per a la Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. Aquest import es destinarà a la creació d’un nou Centre de Neonatologia Avançada, segons informen en un comunicat. Un 7,5% dels nounats de l’Estat són prematurs i la seva evolució cada dia és més satisfactòria gràcies a la qualitat de les cures rebudes.

Més info: Els clients de Bonpreu i Esclat fan una donació contra l’Alzheimer

De fet, expliquen, s’ha demostrat que la incorporació dels pares i la resta de familiars a l’equip de tractament millora el pronòstic dels infants. Per aquest motiu, el projecte Amb tu, com a casa, vol situar la família al centre de les cures del nounat, creant espais familiars que facilitin i protegeixin la seva intimitat dins de l’hospital, en els quals se sentin còmodes i on tinguin sempre l’assessorament dels professionals.

Durant aquest mes de desembre les donacions van destinades a la Creu Roja, que treballa per donar suport a l’alimentació de les famílies. Més de 165.000 famílies són ateses per la Creu Roja en programes de pobresa. El concepte d’atenció social per part de Creu Roja consisteix en situar a la família al centre de les intervencions per tal d’assegurar una visió holística de les necessitats i definir correctament les intervencions que s’aplicaran. Els objectius del projecte són: garantir la igualtat d’oportunitat per accedir a una alimentació sana, equilibrada i de qualitat, evitar l’estigmatització i discriminació entre diferents col·lectius per raons econòmiques, facilitar una dieta que aporti els nutrients mínims necessaris per el correcte desenvolupament i creixement de tots els membres de la família, fomentar hàbits d’alimentació saludable i acompanyar a les persones ateses per tal puguin sortir endavant.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari el passat mes de febrer els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més de 640.000 euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, l’Associació de Cardiopaties Congènites (aacic), Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Fundació ACE, la Fundació Amics de la Gent Gran i la Vall d’Hebron Hospital Campus.

Més informació
Els clients de Bonpreu i Esclat donen prop de 60.000 euros a causes socials
Els clients de Bonpreu donen 63.000 euros als nens amb Síndrome de Down
Bonpreu i Esclat donen 62.410 euros a Save The Children
Avui et destaquem
El més llegit