Els clients de Bonpreu donen 63.000 euros als nens amb Síndrome de Down

Les donacions s'efectuen per mitjà de la possibilitat que té tot aquell qui compra a la cadena de supermercats d'arrodonir l'import final de la seva compra per col·laborar en una causa social

Els clients de Bonpreu donen 63.000 euros al Síndrome de Down Els clients de Bonpreu donen 63.000 euros al Síndrome de Down

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. Durant el mes juliol, els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat un total de 378.604 donacions que han fet possible recaptar 63.014,11 euros per a la Fundació Catalana Síndrome de Down. Aquest import es destinarà a la millora de les condicions socials, educatives i psicològiques en el procés d’inclusió escolar i social en el període d’escolarització infantil, primària i secundària per als infants amb la Síndrome de Down.

Més info: Bonpreu i Esclat donen 62.410 euros a Save The Children

El Servei de Seguiment en l’Etapa Escolar (SSEE) de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) dona suport i acompanya a tots els agents que intervenen en el procés d’inclusió escolar i social dels infants i adolescents, entre els 4 i els 18 anys, amb la síndrome de Down o en altres situacions de discapacitat intel·lectual, de desenvolupament o de vulnerabilitat. Permet oferir un espai complementari al marc escolar ordinari per afavorir el desenvolupament personal dels infants i adolescents i la seva inclusió social. Faciliten el marc idoni per al reconeixement de les capacitats i l’acceptació de la discapacitat, fet que possibilita la construcció de la pròpia identitat.

Aquest mes d’agost les donacions van destinades a la Fundació Impulsa, per promoure l’accessibilitat a una formació professional i de qualitat a alumnes amb dificultats socioeconòmiques de la Catalunya Central (Osona, Garrotxa i Berguedà), acompanyantlos en una formació humanista i transversal complementària a la formació acadèmica.

Col·laboració amb diferents associacions

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari s’ha col·laborat amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, l’Associació de Cardiopaties Congènites (aacic) i Save the Children.

Bon Preu ha llançat la iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web es pot fer seguiment de l’estat dels projectes. Tanmateix, els clients reben un codi de donació que es facilita junt amb el tiquet de compra que els permet realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu.

Actualment el Grup col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments. Més del 90% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc.

Més informació
Els clients de Bonpreu i Esclat donen 64.871 euros la Fundació Oncolliga
Bon Preu estrena supermercat a Sant Boi de Llobregat
Bonpreu també permet retirar efectiu
Avui et destaquem
El més llegit