Businessgate dona crèdit doble a Dogi

El principal accionista amplia en 15 milions d'euros el suport financer al grup tèxtil

Dogi, la companyia tèxtil catalana està ubicada a El Masnou Dogi, la companyia tèxtil catalana està ubicada a El Masnou

Businessgate, principal accionista del grup Dogi, ha reiterat el suport financer que ve desplegant a l'empresa catalana alhora que ha manifestat la seva intenció d'ampliar la línia de crèdit que ha posat a disposició del grup per un import de 15 milions d'euros.

L'objectiu d'aquest préstec és finançar el pla estratègic de la companyia tèxtil que vol arribar al 2020 amb 200 milions d'euros de facturació per la via de noves adquisicions de nous negocis del sector i compres en els seus principals segments de mercat. Després d'obtenir aquests recursos econòmics, Dogi assegura que ''no està en causa de dissolució ni necessita modificar el seu capital social en la pròxima junta general ordinària''.

D'aquesta manera, Businessgate ha manifestat que el seu objectiu és oferir la màxima flexibilitat necessària per materialitzar el pla estratègic de Dogi, reiterant així ''una vegada més'' el seu suport financer i manifestant la seva intenció d'ampliar la línia de crèdit que ha mantingut a disposició de l'empresa catalana en 15 milions d'euros, una xifra que també inclou els 6.466.092 euros que recentment s'han convertit en un préstec participatiu.​

Més informació
Dogi evita la dissolució amb un crèdit de 6,5 milions d'euros
Dogi torna als nombres vermells
Dogi compra la tèxtil Ritex
Avui et destaquem
El més llegit