La Caixa facilita la contractació de 602 joves a Catalunya

El programa Feina Jove dota d'ajuts directes per crear ocupació jove "estable i de qualitat"

Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària la Caixa. | Cedida Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària la Caixa. | Cedida

L’Obra Social ”la Caixa” ha ajudat 602 joves catalans a trobar una feina, el 67% dels quals indefinits, a Catalunya en el marc del programa Feina Jove, cofinançat per l’entitat i el Fons Social Europeu, segons ha anunciat l'entitat en un comunicat.

El programa Feina Jove culmina després de tres anys d'actuació amb un balanç positiu, segons l'empresa. Tot plegat, ha estat gràcies a la col·laboració de 363 empreses catalanes que han mostrat el seu interès en un pla de promoció de l'ocupació juvenil de qualitat. 

Més info: La Caixa destina sis milions d'euros a la lluita contra el càncer

En el conjunt d’Espanya, s’han aconseguit 2.933 llocs de treball, el 71% dels quals han estat contractes indefinits. El programa ha facilitat un ajut directe a empreses, inclosos empresaris autònoms, associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre, per a la contractació de joves en atur d’entre 16 i 29 anys.

Isidre Fainé, president de l'Obra Social "la Caixa", ha recordat que "amb el programa Feina Jove volem oferir igualtat d’oportunitats a aquests joves que van arribar a l’edat d’entrar en el mercat laboral en plena crisi econòmica". Per assolir tal objectiu s'han atorgat ajuts per un total de 21,9 milions d'euros dels quals 20,1 milions d'euros han estat aportats pel Fons Social Europeu i 1,8 milions d'euros per l'Obra Social.

Més informació
La Caixa acompanya més de 36.000 persones al final de la seva vida
La Caixa vol trobar "una solució beneficiosa" per a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit