CaixaBank emet 1.000 MEUR en la seva sisena emissió verda

Es tracta del sisè bo verd que emet CaixaBank, els fons del qual es destinaran a finançar projectes d'energia renovable i edificis energèticament eficients

CaixaBank emet 1.000 MEUR en la seva sisena emissió verda | CaixaBank CaixaBank emet 1.000 MEUR en la seva sisena emissió verda | CaixaBank

CaixaBank ha tancat la seva cinquena emissió de bons en format públic el 2022, la segona en format verd. El banc ha col·locat 1.000 milions d'euros a 8 anys en format Sènior No Preferent, amb opció d'amortització anticipada en el setè any.

El preu s'ha fixat en 240 punts bàsics (pbs) sobre midswap, 25 pbs per sota dels 265 punts bàsics oferts en l'anunci, gràcies a l'elevada demanda obtinguda que ha superat els 2.100 milions d'euros. Fins a un total de 125 inversors institucionals han acudit a l'emissió, malgrat batre's durant el dia d'avui el rècord d'activitat en l'Euromercat en el que a col·locacions de deute d'entitats financeres es refereix. Les entitats encarregades de la col·locació han estat Barclays, CaixaBank, Goldman Sachs Bank Europe ES, J.P. Morgan i Natixis.

Sisè bo verd de CaixaBank

L'emissió suposa el sisè bo verd de CaixaBank. El mes d'agost passat, l'entitat va emetre un bo verd de 1.000 milions, i el 2021, ho va fer fins a tres ocasions: dos en format Euro i un en Lliures Esterlines. CaixaBank va emetre el seu primer bo verd el novembre de 2020. L'entitat reforça el seu posicionament com a líder d'emissions en format ESG, amb un total de 9.600 milions d'euros equivalents col·locats en mercat.

Més informació
El Financial Times atorga un premi a CaixaBank
CaixaBank redueix el seu benefici per la fusió amb Bankia
CaixaBank reconeix el talent de les startups més innovadores
Avui et destaquem
El més llegit