CaixaBank impulsa un servei virtual de pagaments internacionals

L'entitat llança FXWallets, una eina que permet obrir comptes virtuals

Interior d'una oficina de CaixaBank | Cedida Interior d'una oficina de CaixaBank | Cedida

CaixaBank reforça la seva estratègia en l'àmbit dels pagaments internacionals amb el llançament de FXWallets, una eina que permet obrir comptes virtuals per dur a terme moviments en més de 50 parells de divises. De moment, el servei està actiu en proves per un determinat nombre d'empreses i, de cara al setembre, ja s'obrirà a la resta de clients interessats.

"És un pas molt important en la ferma aposta de l'entitat per la innovació, la internacionalització i la proximitat amb els nostres clients", apunta Iñaki Badiola. En aquest sentit, el director de CIB i banca internacional de CaixaBank afegeix que "el desenvolupament del projecte ha implicat una profunda anàlisi de com podem aplicar els nous avenços en usabilitat i experiència de client a l'univers de pagaments amb divisa".

L'eina de CaixaBank basa el seu model en un equilibri entre usabilitat i professionalitat que permet cobrir les necessitats de tota mena d'empreses, des de petits negocis fins a grans corporacions. Actualment, CaixaBank lidera el sector de la banca digital a Espanya amb una xarxa que supera els 11 milions d'usuaris i usuàries.

Aquest moviment arriba pocs dies després que el comitè de direcció de CaixaBank hagi aprovat el nomenament d'Olga García com a nova directora territorial de l'entitat a la Comunitat Valenciana i Múrcia. L'acció forma part d'una reestructuració territorial de CaixaBank per adaptar l'estructura de negoci a les necessitats del mercat i les demandes del client. Sota les ordres de García hi haurà una xarxa de 518 oficines, dos milions de clients i una plantilla de 3.800 professionals.

Més informació
Olga García, nova directora territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana
CaixaBank i la CEOE signen un acord de finançament per valor de 35.000 MEUR
CaixaBank rep un reconeixement pel seu negoci de banca privada
Avui et destaquem
El més llegit