Olga García, nova directora territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana

L'executiva liderarà una xarxa de 518 oficines i 3.800 professionals

Imatge d'Olga García, nova directora territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana | CaixaBank Imatge d'Olga García, nova directora territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana | CaixaBank

El comitè de direcció de CaixaBank ha aprovat el nomenament d’Olga García com a nova directora territorial de l’entitat a la Comunitat Valenciana i Múrcia. Aquest moviment forma part d’una reestructuració territorial de CaixaBank per adaptar l’estructura de negoci a les necessitats del mercat i les demandes del client. Sota les ordres de García hi haurà una xarxa de 518 oficines, dos milions de clients i una plantilla de 3.800 professionals.

La mà dreta de la nova directora serà Juan Jesús Lozano, fins ara director comercial de Banca d’Empreses a la zona de Múrcia. També en clau de nomenaments, Sergio Gutiérrez, qui fins ara era director d’AgroBank, passa a liderar la direcció de Marca, dins del departament de Comunicació i Relacions Institucionals. En paral·lel, CaixaBank i la Confederación Española de Organizaciones Empresariales han signat un acord de col·laboració que, entre altres, posa a disposició de les empreses afiliades a la patronal una línia de finançament de 35.000 milions d’euros durant el període 2023-2024.

L’objectiu d’aquest conveni és donar suport al teixit empresarial espanyol per millorar la seva productivitat i contribuir al desenvolupament de projectes d'innovació i promoure la internacionalització. “Volem estar molt a prop de les empreses i acompanyar-les en el seu creixement i desenvolupament”, apunta José Ignacio Goirigolzarri. El president de CaixaBank afegeix que l’objectiu final “és contribuir a millorar la competitivitat de l’economia espanyola”. En total, CaixaBank ha posat a disposició de les empreses afiliades a CEOE més de 120.000 milions d'euros per promoure el creixement empresarial.

Més informació
CaixaBank dedica 4.805 MEUR a finançar les empreses de la Comunitat Valenciana
CaixaBank i la CEOE signen un acord de finançament per valor de 35.000 MEUR
CaixaBank rep un reconeixement pel seu negoci de banca privada
Avui et destaquem
El més llegit