Carlos Soler-Duffo, nou conseller delegat de Tous

El fins ara director general comercial de la marca de joies substitueix José María Folache

El nou conseller delegat de Tous, Carlos Soler Duffo El nou conseller delegat de Tous, Carlos Soler Duffo

El fins ara director general comercial de Tous, Carlos Soler-Duffo, ha estat nomenat nou conseller delegat de la companyia, en substitució de José María Folache, qui ha ocupat el càrrec des del 2012 i deixa la companyia.

Com a part dels plans de successió establerts per l'organització, el seu nomenament significa un reconeixement del talent intern, segons ha informat l'empresa de joieria i complements en un comunicat.

Soler-Duffo és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i MBA per Esade, i es va incorporar a l'equip directiu de la companyia el 2012, després d'haver ostentat la direcció general de la cadena de moda femenina Punto Roma, i haver treballat al Grupo L'Oréal, Banc Santander i Grupo AS Watson Luxury.

La presidenta de Tous, Alba Tous, ha afirmat que amb aquest nomenament la companyia "demostra la seva forta aposta pel talent i la força de l'equip", i ha agraït la contribució i el compromís de Folache.

Per la seva banda, Soler-Duffo ha explicat que treballarà en la continuïtat i compliment del pla estratègic de negoci establert en la companyia "perquè Tous reforci el seu lideratge com a marca global de joieria i accessoris de luxe assequible".

Més informació
Tous inverteix en una startup de lloguer de joies
Tous crea una escola per formar els joiers del futur
Els Tous abandonen la Fundació Rosa Oriol
Avui et destaquem
El més llegit