Cellnex tanca amb èxit l'ampliació de capital de 1.200 milions d'euros

El 98,8% dels titulars de drets de subscripció preferent d'accions de la companyia col·laboren en els seus projectes de creixement

El centre de Cellnex de Montserrat El centre de Cellnex de Montserrat

Cellnex Telecom ha aconseguit tancar amb èxit l'ampliació de capital per 1.200 milions d'euros, que va iniciar el passat 2 de març per internacionalitzar-se. La companyia de telecomunicacions ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que el 98,8% dels titulars de drets de subscripció preferent d'accions de la companyia han acudit a l'ampliació. També subratlla que la demanda ha superat en 16,6 vegades el total de 66,99 milions d'accions noves de l'ampliació.

Més info: Cellnex, una història d'inversions, ingressos i... números vermells

Segons la multinacional, les noves accions emeses equivalen a un 28,91% del capital abans de l'ampliació. Els fons procedents de l'operació es destinaran a reforçar i augmentar els recursos de la companyia per continuar donant suport a la seva expansió en el marc de la seva estratègia de creixement a Europa.

El president de Cellnex, Marco Patuano, ha anunciat inversions de pràcticament 4.000 milions d'euros, al mateix temps que recorda que tots els projectes que tenen entre mans "ens permet pensar que aquest procés de creixement continuarà en els propers mesos i anys, mantenint i reforçant l'atractiu i l'interès dels inversors i accionistes".

El conseller delegat de la companyia, Tobias Martinez, ha destacat, de la seva banda, "l'excepcional acollida de l'ampliació" per part dels seus inversors, així com el fet que "la demanda total hagi superat en més de 16 vegades l'oferta de noves accions en un clar indicador de l'atractiu del model de Cellnex i, al mateix temps, un motiu més d'exigència i responsabilitat per als que tenim encomanada la responsabilitat del dia a dia de la companyia".

Més informació
L'accionista majoritari de Cellnex també acut a l'ampliació de capital
Criteria acut a l'ampliació de capital de Cellnex
Cellnex amplia capital en 1.200 milions d'euros per expandir-se
Avui et destaquem
El més llegit