L'accionista majoritari de Cellnex també acut a l'ampliació de capital

ConnecT adquirirà 20.052.791 noves accions per col·laborar amb la companyia en els seus projectes de creixement

Cellnex rep 72 milions d'euros de Criteria per l'ampliació de capital | MEM Cellnex rep 72 milions d'euros de Criteria per l'ampliació de capital | MEM

L'accionista de Cellnex ConnecT ha anunciat que també s'acull a l'ampliació de capital de la companyia d'infraestructures de telecomunicacions i que adquirirà 20.052.791 noves accions, segons ha informat en un fet rellevant a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Amb aquesta operació, ConnecT -formada per Edizione (60%), Adia (20%) i GIC (20%)- mantindrà el 29,9% actual i la seva participació no es veurà diluïda. Així mateix, Cellnex ha informat que els membres del consell d'administració i de l'alta direcció de la societat també han subscrit 29.007 accions noves, això és un 0,04% de la nova composició. Aquest dilluns, un altre dels accionistes, Criteria, va comunicar que també s'acollia a l'ampliació i va aportar 72 milions d'euros per mantenir el 6% de representació actual.

El passat 28 de febrer, companyia d'infraestructures de telecomunicacions va comunicar la seva intenció d'ampliar el capital en 1.200 milions d'euros per finançar "projectes de creixement" a través de 67 milions d'accions ordinàries a un preu de subscripció de 17,89 euros per acció nova. L'ampliació de capital, que es va iniciar l'1 de març i dóna drets preferents als actuals accionistes de Cellnex, equival al 28,9% del capital actual de la companyia, i representarà un 22,4% un cop s'hagi tancat tota l’operació.

Més informació
Criteria acut a l'ampliació de capital de Cellnex
Cellnex amplia capital en 1.200 milions d'euros per expandir-se
Cellnex i Intel presenten una tecnologia que adapta la xarxa a les hores punta
Cellnex, una història d'inversions, ingressos i... números vermells
Avui et destaquem
El més llegit