Cellnex posa cobertura a l'estadi del Manchester City

L'empresa instal·la a l'Etihad Stadium un sitema 4G, que només estarà disponible per a Vodafone i O2

L'exterior de l'estadi del Manchester City | iStock L'exterior de l'estadi del Manchester City | iStock

Cellnex Telecom s'ha ocupat de la instal·lació del sistema DAS (sistema distribuït d'antenes, per les seves sigles en anglès) a l'estadi del Manchester City. Es tracta d'una xarxa que dóna cobertura 4G i està preparada per incorporar el 5G quan la tecnologia s'estengui. Així tot el recinte de l'Etihad Stadium tindrà una connectivitat millorada a partir del 9 de febrer, quan s'hi jugarà el partit entre el Manchester City i el West Ham United. 

Tot i així, el servei només estarà disponible per als mòbils que operen amb Vodafone i O2, tot i que a través d'un comunicat l'empresa ha informat que la resta d'operadors s'hi poden afegir en un futur. "Els aficionats es beneficiaran d'un senyal eficient i d'alta qualitat que els permetrà seguir connectats mentre gaudeixen d'una experiència futbolística de qualitat", ha dit el director comercial de Cellnex al Regne Unit, Mick Goulding

No és el primer cop que Cellnex treballa en estadis de futbol: ja ha instal·lat sistemes al Wanda Metropolità de l'Atlètic de Madrid, San Siro de Milà, l'estadi de la Juventus a Torí i l'Estadi Olímpic de Roma. El projecte forma part de l'estratègia que té la companyia per expandir-se en el Regne Unit.

Més info: Cellnex s'expandeix en el Regne Unit amb la compra d'Arqiva

El director de tecnologia del City Football Club, Greg Swimer, afirma que han millorat la cobertura perquè "sabem que la connectivitat és important per als nostres seguidors i estem buscant constantment noves maneres per a que puguin capturar i compartir les seves experiència a l'Etihad Stadium". 

Més informació
Cellnex estrena una solució de gestió centralitzada per a infraestructures
Cellnex entra a Portugal amb la compra d'Omtel
Cellnex adquireix 1.500 antenes a Orange Espanya per 260 milions d'euros
Avui et destaquem
El més llegit