Cellnex estrena una solució de gestió centralitzada per a infraestructures

La companyia presentarà l"Edge Node" a l'Smart City Expo World Congress, una solució de programari de computació distribuïda

Cellnex estrena el Edge Node | Europa Press Cellnex estrena el Edge Node | Europa Press

Cellnex Telecom presentarà els seus últims avenços en tecnologia de l'Internet de les Coses (IoT) per potenciar el desenvolupament de les ciutats intel·ligents en la novena edició del Smart City Expo World Congress, que se celebra a Barcelona del 19 al 21 de novembre. L'operador d'infraestructures de telecomunicacions sense fils, que participa de forma ininterrompuda en aquest esdeveniment des de la seva primera edició el 2011, presentarà en aquesta ocasió la seva solució Edge Node, un dels últims avanços en computació distribuïda.

Edge Node és aplicable, entre altres, a l'IoT i és un nou complement al conjunt de solucions de sensorització, xarxes i plataformes de gestió de dades de què disposa Cellnex per a la gestió intel·ligent de ciutats, espais i edificis.

A més, l'Edge Node suposa un pas més en el desenvolupament de l'ecosistema del IoT a les ciutats i complementa a la resta d'elements d'aquesta tecnologia, com els sensors, les xarxes i les plataformes de gestió de dades. Es tracta d'una solució de programari de computació distribuïda, desenvolupada conjuntament amb NearbySensor -startup participada per Cellnex- i que, a més, està preparada per integrar la gestió de diferents infraestructures alhora. Cellnex ha incorporat Edge Node a la seva solució global de IoT, conjuntament amb la seva plataforma SmartBrain per a la recollida i gestió de dades.

Més informació
Cellnex completa la seva ampliació de capital per 2.500 milions d'euros
Cellnex s'expandeix en el Regne Unit amb la compra d'Arqiva
Cellnex compra l'operador de telecomunicacions irlandès Cignal
Avui et destaquem
El més llegit