Cellnex col·loca 200 milions d'euros en bons fins el 2026

Els bons sènior convertibles seran fungibles amb els emesos fa un any i reportaran un interès anual de l'1,5%

L'equip directiu de Cellnex | ACN L'equip directiu de Cellnex | ACN

Cellnex ha col·locat 200 milions d'euros addicionals en bons sènior convertibles i no garantits amb venciment al 2026, que seran fungibles amb l'emissió de bons sènior, no garantits i convertibles de 600 milions d'euros, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Aquests seran fungibles amb l'emissió de bons sènior, no garantits i convertibles de 600 milions d'euros i un 1,50% d'interès emesos el 16 de gener del 2018 que també vencen el 2026.

Cada nou bo s'emetrà a un preu de 100.270,55 euros i reportaran un interès fix anual de l'1,5% i s'abonarà cada anys. El preu de conversió vigent al què els nous bons es podran convertir en accions de la companyia a 38,08 euros.

La companyia subratlla que "aprofita les favorables condicions del mercat" per emetre aquests nous bons i, així, allargar el venciment mitjà del seu deute "emetent un nou instrument a llarg termini a un cost materialment inferior al seu cost d'endeutament mitjà actual i amb un preu de conversió vigent que representa una prima substancial sobre el preu actual de les accions de la societat".

A més, segons afegeixen, "els fons que s'obtinguin de la nova emissió seran destinats a finalitats generals corporatives".

Més informació
Cellnex reafirma la seva aposta per la IoT amb Nearby Sensor
Cellnex inverteix 250 milions d'euros en 5G
Avui et destaquem
El més llegit