Cellnex compra Alticom i es reforça als Països Baixos

L'empresa de telecomunicacions suma 30 noves torres a la xarxa de 758 emplaçaments urbans i rurals que ja gestiona al país

La seu de Cellnex a Barcelona La seu de Cellnex a Barcelona

Cellnex Telecom ha tancat la compra a Infracapital de l'operador holandès d'infraestructures de telecomunicacions Alticom. Amb aquesta operació, que ha suposat una inversió de 133 milions d'euros, Cellnex integra 30 noves torres i emplaçaments de llarg abast als Països Baixos, que es sumen a la xarxa de 758 emplaçaments urbans i rurals que Cellnex Netherlands gestiona actualment.

La incorporació d'Alticom reforça i consolida així la posició de Cellnex Telecom entre els operadors independents d'infraestructures de telecomunicacions que operen als Països Baixos. La xarxa d'emplaçaments de llarg abast d'Alticom acull equips de transmissió sense fils de veu, dades i continguts digitals.

Els emplaçaments d'Alticom suposaran un element clau en el desplegament del 5G. Segons Tobias Martínez, conseller delegat de Cellnex, "l'adquisició dels actius d'Alticom als Països Baixos aporta consistència i solidesa a la nostra activitat en aquest país a l'incorporar un negoci recurrent, amb fluxes previsibles a mitjà i llarg termini, a la vegada que suposa una nova aposta per l'ecosistema 5G després de l'adquisició de CommsCon a Itàlia el 2016".

La companyia compta entre els seus clients a tots els operadors de telecomunicacions i radiodifusió als Països Baixos amb els quals manté contractes que oscil·len entre els 5 i 10 anys.

Cellnex, que té presència a Espanya, Itàlia, França, els Països Baixos i el Regne Unit, ha tancat l'any 2016 amb uns ingressos de 707 milions d'euros i un Ebitda de 290 milions d'euros

Més informació
Cellnex estrena gerent a França
Cellnex es reforça a Itàlia en plena opa sobre Abertis
Cellnex es reforça a França
Cellnex adquireix la italiana CommsCon per 18,6 milions d'euros
Avui et destaquem
El més llegit