Cellnex rep a Londres el premi FEDECOM

La multinacional catalana és guardonada com a Empresa de l'Any 2021 per la Federació de Cambres Oficials de Comerç d'Espanya a Europa, Àfrica, Àsia i Oceània

El CEO de Cellnex, Tobías Martínez, a l'acte d'entrega del premi FEDECOM | Cedida El CEO de Cellnex, Tobías Martínez, a l'acte d'entrega del premi FEDECOM | Cedida

La Federació de Cambres Oficials de Comerç d'Espanya a Europa, Àfrica, Àsia i Oceania ha concedit el premi Empresa de l'Any 2021Cellnex. La FEDECOM ha reconegut la "destacada activitat comercial i procés de creixement i internacionalització" de la companyia de telecomunicacions. El CEO de la multinacional, Tobías Martínez, ha estat l'encarregat de recollir el premi en un acte oficial celebrat a l'Ambaixada d'Espanya a Londres. L'acte d'entrega ha comptat amb la presència de l'Ambaixador d'Espanya al Regne Unit, José Pascual Marco Martínez; i de Mike Short, Chief Scientific Advisor del Departament de Comerç Internacional del Govern del Regne Unit.

Segons Tobías Martínez, el premi significa "un reconeixement a la trajectòria recent de Cellnex des de la seva sortida a Borsa l'any 2015". El conseller delegat de l'empresa celebra el rendiment de Cellnex, que ha passat en els darrers anys a operar a dotze països europeus. Martínez ha agraït a les Cambres el seu "acompanyament" coma "instrument clau en el procés de presa de contacte amb els nous entorns econòmics, empresarials i culturals".

Per la seva banda, pel president de FEDECOM i de la Cambra de Comerç d'Espanya al Regne Unit, Eduardo Barrachina, ha lloat "l'enfocament estratègic i sostenible" amb què Cellnex "lidera la transformació digital a Europa". Segons Barrachina, el guardó respon també al "vessant humà i fort compromís amb els drets humans", tant del grup multinacional com dels seus grups d'interès.

Més informació
Cellnex perd 145 MEUR per les amortitzacions i compres
Llum verda a la compra d'Hivory per part de Cellnex
Cellnex instal·larà un sistema DAS al nou metro de París
Avui et destaquem
El més llegit