Cellnex podria retornar la seva seu social a Catalunya

L'empresa de telecomunicacions va traslladar l'adreça social a Madrid a l'octubre del 2017

Tobias Martínez, CEO de Cellnex Tobias Martínez, CEO de Cellnex

El conseller delegat de Cellnex, Tobías Martínez, ha remarcat que la companyia està oberta a analitzar la possibilitat que la seva seu social torni a Catalunya, després que a l'octubre de 2017 fos traslladada de Barcelona a Madrid davant les pressions de l'Estat i el decret del govern de Mariano Rajoy per facilitar el trasllat de seus després del referèndum del primer d'octubre.

En una trobada amb els mitjans abans de la junta general d'accionistes, Martínez ha remarcat que no hi ha res definitiu sobre el lloc on estarà la seu social de la companyia en el futur ni cap pla establert o postures en contra d'algunes possibilitats.

"Estem oberts a tornar a analitzar aquesta situació" ha incidit el conseller delegat de Cellnex, qui ha afegit que no es pot estar canviant d'opinió cada 15 dies sobre aquest assumpte i que estan oberts "al millor escenari".

En aquest sentit, Martínez ha subratllat que el consell d'administració revisarà al seu moment la possibilitat de canviar de nou la seu social i prendrà la decisió que consideri "oportuna".

Més informació
Cellnex es recupera de les pèrdues i ingressa un 11% més
L'impacte econòmic del trasllat de seus és zero
La guerra finançera contra Catalunya després de l'1-O
Avui et destaquem
El més llegit