Un centenar d'empreses s'uneixen a Treballem+B per impulsar la inclusió laboral a Barcelona

La iniciativa, impulsada per Barcelona+B, comunitat de canvi del moviment B Corp, té com a objectiu fer de la capital catalana un referent en inclusió, diversitat i talent

Un centenar d'empreses s'uneixen a Treballem+B per impulsar la inclusió laboral a Barcelona | iStock Un centenar d'empreses s'uneixen a Treballem+B per impulsar la inclusió laboral a Barcelona | iStock

Un centenar d'empreses i organitzacions de Barcelona s'han unit a Treballem+B per impulsar la inclusió laboral a la ciutat. La iniciativa, impulsada per Barcelona+B, comunitat de canvi del moviment B Corp, té com a objectiu fer de la capital catalana un referent en inclusió, diversitat i talent. Companyies privades, entitats públiques i educatives, consorcis i organitzacions socials es comprometen a crear entorns de treball i processos de selecció on la inclusivitat sigui una prioritat. La Fundació B Lab Spain, que lidera el moviment B Corp, signarà un conveni de col·laboració amb l'IMPD (l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat) per reforçar el compromís en impulsar la inclusió laboral a la ciutat.

A través d'aquesta iniciativa, Barcelona+B uneix empreses i entitats socials que tenen una clara voluntat de contribuir a l'Objectiu del Desenvolupament Sostenible (ODS) número 8 sobre el Treball Decent i el Desenvolupament Econòmic. L'última edició del Baròmetre de Barcelona situa l'exclusió social al número 10 del rànquing de problemes de la ciutat, i l'atur i les condicions de treball al 14.

L'última edició del Baròmetre de Barcelona situa l'exclusió social al número 10 del rànquing de problemes de la ciutat

Entre les entitats públiques i consorcis que se sumen a la iniciativa destaca l'adhesió de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de l'Ajuntament de Barcelona; de Barcelona Activa, del Consorci de Salut i Social de Catalunya, la Xarxa per la Inclusió Laboral de Barcelona (XIB) i el Cercle Tecnològic de Catalunya.

 

Més informació
Inspecció de Treball fa 47.513 actuacions en seguretat i salut laboral, un 43,2% més que el 2022
Des d'Estocolm: molt de teletreball, el moment 'Fika' i un sistema de transició laboral
La taxa d’absentisme laboral se situa en el 7,4%
Avui et destaquem
El més llegit