Els clients de Bonpreu i Esclat donen més de 64.000 euros a Creu Roja

La col·laboració dels clients s'aconsegueix mitjançant l'arrodoniment solidari, que consisteix en fer microdonacions a l'hora de pagar la compra

Entrega xec arrodoniment solidari Creu Roja | Cedida Entrega xec arrodoniment solidari Creu Roja | Cedida

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. Durant el mes de desembre els clients d'aquests supermercats han realitzat 376.296 donacions que han fet possible recaptar 64.654,36€ per a Creu Roja, segons han recollit en un comunicat. 

Més info: Els clients de Bonpreu i Esclat donen prop de 60.000 euros a la Vall d'Hebron

Aquest import es destinarà a donar suport a l’alimentació a més de 165.000 famílies que són ateses per Creu Roja en programes de pobresa. El concepte d’atenció social per part de Creu Roja consisteix en situar a la família al centre de les intervencions per tal d’assegurar una visió holística de les necessitats i definir correctament les intervencions que s’aplicaran. Les famílies estableixen amb la persona referent de la Creu Roja un pla de treball, que funciona com a un contracte de deures i drets, per establir l’itinerari de la família durant la intervenció. Així, encara que la família rebi suport per a l’alimentació, està rebent una atenció integral en relació al conjunt de les seves necessitats (salut, feina, habitatge, educació...).

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més de 700.000€ a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, l’Associació de Cardiopaties Congènites (aacic) o Save the Children, entre altres. El que es recapti aquest més de gener es destinarà a Assís centre d’acollida, que treballa per oferir un espai/allotjament a les dones en situació de carrer per tal que puguin iniciar un procés de recuperació de la seva autonomia.

Més informació
Els clients de Bonpreu i Esclat fan una donació contra l’Alzheimer
Bonpreu i Esclat donen 62.410 euros a Save The Children
Avui et destaquem
El més llegit