Damm es compromet a una logística més sostenible

L'empresa preveu reduir un 20% les emissions de CO2 en les activitats logístiques en els propers cinc anys

La fàbrica de Damm al Prat | Cedida La fàbrica de Damm al Prat | Cedida

Damm s'adhereix a la iniciativa Lean&Green per fer la seva activitat més sostenible. L'empresa s'ha compromès a reduir les emissions de CO2 en logística un 20% en els propers cinc anys. La companyia ho ha anunciat a través d'un comunicat, en què explica que aquest nou pas s'emmarca en una estratègia àmplia de descarbonització

Com a part d'aquest pla, Damm està en procés de canviar la flota de vehicles, incorporant-ne de gas natural i elèctrics. A més, la mateixa empresa indica que ha introduït nous sistemes d'embalatge, més sostenibles. "L'aposta de Damm per créixer al mateix temps que reduïm l’impacte de la nostra activitat és una constant dins la companyia", assegura Juan Antonio López Abadía, director d’Optimització d’Energia i Medi Ambient de Damm.

Més info: Estrella Damm neteja les platges (i converteix els residus en art)

Assolir uns processos productius amb el mínim impacte ambiental és també un altre dels objectius. En aquest sentit, la firma assegura que cada vegada utilitza més electricitat amb certificat de garantia d'origen verd. 

Els objectius de Damm en aquest àmbit són reduir el consum de recursos naturals, revalorar subproductes i generar energia d'origen renovable mitjançant la cogeneració, el biogàs i la captació d'energia solar i fotovoltaica. 

Més informació
L'aposta per la gastronomia eleva un 8,7% la facturació de Damm
Un brindis digital: de la tradició cervesera, a la cultura del llúpol
Avui et destaquem
El més llegit