Una delegació brasilera visita les instal·lacions del RACC

Una trentena de representants d'entitats i companyies del país sud-americà especialitzades en mobilitat i transport es reuneixen per conèixer la tasca del Club

La delegació brasilera durant la visita a la seu del RACC | Cedida La delegació brasilera durant la visita a la seu del RACC | Cedida

El RACC ha acollit a la seva seu una trobada entre una trentena d'entitats i empreses de mobilitat del Brasil. La delegació ha visitat les instal·lacions del club en el marc de la celebració de l'Smart City Expo World Congress i el Tomorrow Mobility Congress celebrats al llarg de la setmana a Barcelona.

Els empresaris i representants públics brasilers s'han reunit amb el director de l'àrea de Mobilitat del RACC, Cristian Bardají, i amb Nacho Sampere, cap de projectes d'innovació al RACC New Business Lab, per conèixer la feina de l'ens en l'àmbit del nou transport. El RACC els ha fet partícips de la "nova cultura de la mobilitat més segura i sostenible" que proposa.

Els participants han pogut conèixer "l'espai generador d'idees per a la creació de nous productes i serveis del club", el RACC New Business Lab, que ha desenvolupat programes com City Trips, la plataforma que reuneix l'oferta de transport compartit de 26 ciutats; RACC Hop, un servei de carpooling per a àrees industrials; o la comunitat RACC HolaBici.

La delegació ha estat formada per representants d'agències de desenvolupament industrial, incubadores o organitzacions dedicades a la recerca en l'àmbit de l'enginyeria, així com empresaris en sectors des del transport fins a l'arquitectura o la consultoria urbana. La visita ha estat organitzada en col·laboració amb Acció, l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball.

Més informació
El RACC convoca la 15a edició del concurs Joves i Mobilitat
Moventia s’incorpora al Mobility Institute del RACC i Deloitte
Les dades dels trens de Ferrocarrils en temps real a l'app RACC CityTrips
Avui et destaquem
El més llegit