Indústria 4.0, 'blockchain' i Intel·ligència Artificial, al Digital Enterprise Show

L'esdeveniment europeu d'economia digital torna a Madrid com a fòrum de transferència tecnològica per a empreses

El Digital Enterprise Show del 2018 | Cedida El Digital Enterprise Show del 2018 | Cedida

El Digital Enterprise Show (DES) torna a Madrid del 21 al 23 de maig, segons han informat en un comunicat. L'esdeveniment, que es consolida com el major fòrum europeu professional sobre transformació digital, reuneix més de 20.000 professionals de tot el món per conèixer les tecnologies que estan impulsant la competitivitat i els nous models de negoci per a empreses.

Juntament amb Alemanya com a país convidat, DES2019 preveu reunir més de 17 delegacions internacionals procedents dels Estats Units, Noruega, Índia, Brasil o la Xina, entre d'altres. Juntament amb elles, milers de congressistes de més de 50 països assistiran a l'esdeveniment per descobrir nous socis amb qui impulsar projectes de transformació digital per a les seves empreses o per a l'administració pública.

Segons el director general de DES, Lluis Altés, "l'objectiu principal és facilitar la transformació de les organitzacions i la identificació dels millors companys de viatge" perquè "volem inspirar els assistents a través de la transferència de coneixement, incrementar les oportunitats de negoci, que es coneguin noves solucions i serveis i millorar la seva rendibilitat".

Més informació
La intel·ligència artificial, protagonista del Digital Enterprise Show
El Digital Enterprise Show repetirà a Madrid
El Digital Enterprise Show obre les portes de la innovació
Avui et destaquem
El més llegit